søndag 13. oktober 2013

Høstferie

Da har det vært noen hjemmehelger, så da var det ekstra godt å få til en langhelg på hytta i høstferien :) Vi fikk til og med plass til å ta med budalsgyngestolen som har vært hjemmeprosjekt den siste tiden. Mattet ned gammel maling med sandpapir, deretter heftgrunn og avsluttet med to strøk med turkis! Ble perfekt foran vedovnen med skinnfella oppi :) 




Far i huset har ikke vært helt i form denne helga, så mor og barn startet helga med bytur til Brekstad. Vi har også hatt svært hyggelig besøk av besteforeldre, og alle jentene har vært i full gang med strikketøyet. Mor og datter har strikket hver sitt pannebånd i perlestrikk, samt at vi har lært oss patentstrikk. 11 åringen er blitt en racer med pinnene, så rekker knapt å henge på ;-) Deilig å kjenne at vi har god tid til sånt :) 


Far i huset kviknet litt til etterhvert, så da fikk han ånden over seg og fikk ryddet litt ute. Har til og med klippet gresset for første gang denne helga: 

Det har ikke blitt noe skogshogst, men løvet er borte så nå får vi ta en helg snart. Kanskje sender vi far på en arbeidshelg neste helg når barna skal på bursdag og fotballcup? ;-) 

Denne karen er nå installert i vinduskarmen og passer på hytta når vi ikke er der :) 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar