søndag 9. mars 2014

Endelig hyttehelg!

Veldig uvanlig her i huset at ungene spør om vi ikke skal på hytta snart, så nå var det virkelig lenge siden sist! Hadde egentlig ikke anledning denne helga heller da eldstepia skulle spille fotballcup med sluttspill for aller første gang. Fikk med oss to kamper på fredag og en på lørdag før vi dro avgårde - men er det ikke typisk at jentene skulle klare å komme seg helt til finalen og vinne!!! Ja, ja, neste gang må vi bli hjemme og være publikum ;-) 

Likevel deilig med en hyttetur med gutta boys. Litt ruskevær, så ble mest lek utenfor hytta, og legobygging og spilling inne. Far i huset hadde med lego som han fikk i bursdagsgave, og satt oppslukt mens mor fikk beiset det siste hemsgulvet ;-) 

Ellers begynner uteplanene å ta litt form, så håper å komme igang med veranda snart. Har lyst på terasseplank i grå kompositt, men vi må undersøke litt priser før endelig avgjørelse tas. På bakkenivå sliter vi med å velge mellom platting eller skifer. Planen nå er derfor å ha på finere grus oppå pukken, og la det være med det til å begynne med. Drømmer også om utestue og stamp, men først må vi spinke og spare litt mer :) 

Ruskevær

Pappaleke

Sist hyttehelg ryddet vi skog, og fikk fram et flott klatretre :) Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar