søndag 21. februar 2016

Vinterferiehelg

Selv om vi voksne ikke har vinterferie så merker vi godt at vi har to lange gode helger uten aktiviteter. Første helg ble tilbrakt på egen hytte, så får vi se om vi kommer oss til fjells neste helg! 

Det er alltid godt å komme opp på hytta. Klarte å komme oss avgårde i god tid på fredag, og var framme før kl seks. God tid til tacokos og idol! 

Lørdag startet med strandtur. Minstemann har fått for seg at han skal skrive logg om alt han gjør, så det ble stadige skrivestopp på steiner og stubber 😊 


Koste oss videre med boklesing, brettspill, lego scones-lunsj og deilig andebryst til middag. 


Søndag var det deilig å våkne uten at det var noe vi måtte rekke - verken kamp, cup eller bursdag! Hele familien dro ut på fjelltur, og til tross for noen små protester til å begynne med, så ble det en flott tur i fint vær. 
Deretter lat ettermiddag på hytta før vi måtte heimat. Gleder oss til vår og sommer på hytta, men tror vi må oppsøke litt vinter også :-) 

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Jeg kom tilfeldigvis over bloggen din mens jeg søkte etter baderomspanel og gulvbelegg. Kan du si meg hvilket baderomsbelegg du la på gulvet på badet ditt? Snakker om dette: http://lipaahytta.blogspot.no/2012/10/badet.html

    Tusen takk!

    SvarSlett
  2. Jeg finner ikke nøyaktig det samme når jeg søker nå, men kjøpte det på Musum Tepper i Trondheim,og ligner veldig på dette: http://www.musum-as.com/produkt/gulvbelegg/403/concept Veldig fornøyd med det! :)

    SvarSlett