fredag 26. oktober 2012

Mye jobbing, lite blogging, 6. juli 2012

Bloggingen har falt litt ut den siste måneden, men fremdriften har fortsatt. Her er lettveggen på hemsen satt opp. Vi bestemte oss for å lage soverommet på hemsen stort sånn at barna kanskje kan leke innenfor lukket dør. Vi har også kommet på at TV uttak på hemsen er fornuftig ift å frigjøre stua, så dette skal bli barnas område :)

På badet er det lagt masterboard på gulvet som underlag for varmekablene. Her var det voldsomt mye skruing som skulle til, og det endte i en liten ulykke med en negl som ble delt i to... Gikk heldigvis forholdsvis bra.
Sist helg var det tre karer i arbeid på søndagen. Svoger bisto med lekting av tak, og svigerfar la opp alt av rør i rør, og rørskapet er på plass! Utrolig artig å se at det begynner å bli noe :)J
Jeg og barna har gjort fint lite hytterelatert den siste måneden, men nå gleder vi oss til to ferie/byggeuker på hytta. Elektrikeren kommer på mandag, så da er det ikke lenge til vi kan begynne å kle inn vegger. Førsteprioritet er å få ferdig ett soverom, samt få støpt baderomsgulvet og sette inne et toalett!! Vi har lest og undersøkt masse ift støping den siste tiden, men tror nok vi trenger assistanse på akkurat den biten... Forhåpentligvis er dette mulig å få til selv i ferietid...?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar